Ort
Halmstad
Startdatum
8 Feb 2024
Tid
17:30-19:00
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Pauline Beemsterboer
Nummer
39987
Pris
1 695 kr

Om arrangemanget

I denna kursen bygger vi vidare på kunskaperna som du fick i nybörjarkursen. Du övar på att tala så att du snabbt blir bättre på att kommunicera på Italienska. Vi varvar praktik och grammatik med stöd och hjälp av kurslitteraturen.

Innehåll
En kurs för dig som är helt nybörjare där vi varvar praktik och grammatik med stöd och hjälp av kurslitteraturen. Du kommer bl.a. lära dig: 

  • Hälsa och säga adjö
  • Fråga hur någon mår
  • Ge och förstå vägbeskrivningar
  • Be om något
  • Handla i butik och på restaurang 
  • Veckodagar, klocka och tid.

Kursen går en gång i veckan i tio veckor, samma dag och tid. Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle. Inget uppehåll är planerat under dessa 10 veckor.

För vem
Denna språkkurs är en nybörjarkurs så du behöver inte ha några förkunskaper.

Kursledare
Kursledare för den här kursen är Pauline Beemsterboer som har bott 30 år i Rom, Italien. Hon har många års erfarenhet av att undervisa italienska på alla nivåer, båda på grund- och gymnasieskola som mentor på universitetet och som privatlärare. Hon pratar sex språk och har filosofie kandidat i franska och filosofie magister i italienska. 

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften.
Köp och ta med boken Adesso sí med ISBN-nummer: 9789147082919  Boken finns att beställa på bland annat Bokus.com samt Adlibris.com.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör på www.medborgarskolan.se/allmanna-villkor

  

 

Ort

Medborgarskolan Halmstad

Skolgatan 5, Halmstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 695 kr

Summa: 1 695 kr

Utforska ämnesområde