Ort
Växjö
Startdatum
15 Feb 2024
Tid
18:30-20:00
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Anna Melin
Nummer
42626
Pris
1 150 kr

Om arrangemanget

Är du sugen på att vandra längs kanalerna i Venedig eller njuta av alla historiska platser i Rom. Kanske en shoppingresa till Milano eller en matresa till Apulien, Toscana eller Umbrien? Oavsett så kan du genom en språkkurs på Medborgarskolan få möjlighet till en mer meningsfull vistelse i vackra Italien.

OM ARRANGEMANGET:

La vita è bella – Livet är underbart! Under trivsamma former i en avspänd atmosfär bekantar du dig med det italienska språket hos oss.

INNEHÅLL:

Vi blandar ordförståelse, meningsuppbyggnad och grundläggande grammatik med realia och annat som deltagarna tycker är intressant att veta mer om, såsom italiensk musik, mat, politik, film och självklart de olika regionernas egenheter och olikheter.

 

UPPLÄGG:
Gruppundervisning 1 gång per vecka under 8 veckor.

Start: 15/2

FÖRKUNSKAPER:
Inga förkunskaper. Detta är en kurs på grundnivå.

Obs! Gick du förra kursen på 8 ggr kan du också anmäla dig till denna. 

KURSMATERIAL:
Ledaren har med sig material till kursen.

 

PRESENTATION AV LEDAREN:

Presentation av ledaren:

"Jag heter Anna och har arbetat som kursledare i italienska sedan 2006. 

Jag älskar Italien och det vackra språket och jag bodde i landet under 12 år. Jag studerade även italienska på universitetet i 2 år, främst för att få ordning på grammatiken. Sedan 15 år arbetar jag även med och för italienska resebyråer, italienska turister och besökare som vill utforska Sverige. Jag hjälper till som tolk och är utbildad turistguide med italienska som huvudspråk. 

Mina kursdeltagare brukar tycka att mina kurser är inspirerande, kanske beroende på att jag alltid tycker det är otroligt roligt att få dela med mig av mina kunskaper.

 

Anmälan och kallelse:
Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Som deltagare under 18 år måste målsman stå som annan betalare vid anmälan.

Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen.

Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.
Vi reserverar oss för att kursen kan komma att byta dag eller tid eller ställas in pga för få anmälda.
Ju tidigare du anmäler dig desto större chans att kursen kommer till start.

Om kursen skulle ha för få anmälda meddelar vi dig 1-2 veckor innan kursstart. Vi reserverar oss för eventuell framflyttad kursstart, ändrad dag och/eller tid. Vi kontaktar dig alltid innan förändring och du har då rätt att avboka din plats kostnadsfritt.

Kallelse till kursen skickas till dig via mejl ca en vecka innan kursstartdatum som en bekräftelse på kursstart. I kallelsen följer även information om kursmaterial och eventuella entrékoder.

Har du frågor angående kursen kontakta:

Verksamhetsutvecklare

Lone Wåxnäs

lone.waxnas@medborgarskolann.se

 

Ort

Medborgarskolan Växjö

Vintervägen 2, Växjö

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 150 kr

Summa: 1 150 kr

Utforska ämnesområde