Ort
Stockholm
Startdatum
10 Sep 2024
Tid
19:15-20:45
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
55721
Pris
2 400 kr

Om arrangemanget

Kurs i italienska med konversationsinriktning B1+

Innehåll 

Deltagarna fortsätter att fördjupa sina kunskaper i italienska och tränar att uttrycka sig på lätt italienska i olika vardagssituationer.
Vi läser olika dialoger, småpratar och fortsätter med grammatiken.

Förkunskaper

Du har läst italienska under flera terminer, ca 220 studietimmar eller har motsvarande kunskaper. Du har god förmåga att tala och förstå italienska. Som tider av dåtid har vi studerat: passato prossimo, imperfetto e trapassato prossimo och futuro semplice och imperativo. Du är beredd att vara muntligt aktiv på lektionerna.

Kurslitteratur

Kursledaren kompletterar med eget material.

Kursledare

Giusi Barbiani har genomfört universitetsstudier inom översättning och tolkning i Milano, Genève och Bologna. Hon arbetar som litterär översättare och brinner för barnlitteratur och undervisning i sitt modersmål italienska.

De flesta av våra lärare i italienska har språket som sitt modersmål. Medborgarskolan erbjuder varje termin många givande utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling.

Rådgivning
Om du är osäker på vilken nivå du ska välja, kan du testa dina kunskaper på Medborgarskolan, Hagagatan 23, T- Odenplan. Du kan göra din anmälan på vår hemsida www.medborgarskolan.se/stockholm. Glöm inte ange vilken tid du vill komma eller ring för bokning 010-157 63 61.

Du kan testa dina kunskaper även med nivåplaceringstestet som finns på vår hemsida: Språktest Italienska

Bra att veta

Uppehåll för lov vecka 9

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 400 kr

Summa: 2 400 kr

Utforska ämnesområde