Ort
Stockholm
Startdatum
10 Sep 2024
Tid
17:30-19:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
55722
Pris
2 400 kr

Om arrangemanget

Ciao! Gör slag i saken och förverkliga dina drömmar om Italien och dess underbara språk! La vita è bella – Livet är underbart!

Innehåll

En fortsättningskurs i italienska för dig som har studerat italienska under några terminer i studiecirkel, ca 120 studietimmar, eller har motsvarande kunskaper. Vi fortsätter med basgrammatik och -ordförråd. Mycket muntlig träning i form av dialoger och rollspel.

Förkunskaper

Du har läst italienska under några terminer i studiecirkel, ca 120 studietimmar.

Rådgivning
Om du är osäker på din nivå och vilken kurs du ska välja, kom och träffa en av våra kursledare för ett inplaceringstest. Du kan göra din anmälan på vår hemsida, www.medborgarskolan.se/stockholm. Glöm inte ange vilken tid du vill komma eller ring för bokning 010-157 63 61.

Du kan även testa dina kunskaper med nivåplaceringstestet som finns på vår hemsida: Nivåtest i Italienska.

Kurslitteratur

"Buon Viaggio! 2" av Manuela Ruppel och Paola Eklund Braconi. Du kan beställ den på www.bokus.com.'
 
Vi rekommenderar att du köper kurslitteraturen först när faktura/kallelse erhållits från oss.
 
Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.

Kursledare

Giusi Barbiani har genomfört universitetsstudier inom översättning och tolkning i Milano, Genève och Bologna. Hon arbetar som litterär översättare och brinner för barnlitteratur och undervisning i sitt modersmål italienska.
 
Det är något speciellt med våra kursledare...! 
Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. De flesta har pedagogisk utbildning och erfarenhet av undervisning.
Medborgarskolan erbjuder varje termin många givande utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling.

Bra att veta

Uppehåll för lov vecka 9

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 400 kr

Summa: 2 400 kr

Utforska ämnesområde