Två kvinnor samtalar med varandra
Distanskurs

Italienska/Italiano in italiano termin 2 A1 - Distans i realtid

Ort
Distans
Startdatum
16 Sep 2024
Tid
17:30-19:00
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Chiara Martinetti
Nummer
55718
Pris
2 400 kr

Om arrangemanget

Lär dig italienska som om du var i Italien! Är du beredd att satsa lite extra är detta kursen för dig!

Distans i realtid är en kurs som pågår i realtid via en digital plattform. Kursledare och kursdeltagare interagerar med varandra i realtid via den digitala plattformen. För en distanskurs i realtid finns alltid ett bestämt start- och slutdatum, bestämd tid för start och sluttid i den digitala plattformen och ett fastställt antal kurstimmar.

För att kunna följa kursen behöver du en dator/Ipad/mobiltelefon med kamera och mikrofon samt internetuppkoppling.

Innehåll

Är du beredd att satsa lite extra är detta kursen för dig! Du har inte läst italienska tidigare men vill komma igång och prata så fort som möjligt. 
Du lär dig grunderna i italienska för att klara dig i olika vardagssituationer och förstå lättare texter. Du får bra baskunskaper i uttal, grammatik och ordförråd.
Stor vikt läggs vid muntliga övningar eftersom undervisningen sker på italienska.
Kursledaren pratar enbart italienska på lektionerna.

Förkunskaper

Denna kurs ligger på en lite högre nivå än en vanlig termin 2. Du har läst italienska i ca 20-30 studietimmar eller har motsvarande kunskaper.
Deltagarna ska vara beredda att vara muntligt aktiva under lektionerna.

Kurslitteratur

Information om kursbok kommer på kallelsen.

Kursledare

Chiara Martinetti har universitetsexamen i  moderna språk och litteratur. Hon har undervisat i italienska för svenskar i flera år på olika nivåer. Hon har även studerat turism i Rom och är auktoriserad Stockholmsguide. Idag är Chiara bosatt i Italien och undervisar och föreläser på distans i realtid.

De flesta av våra lärare i italienska har språket som sitt modersmål. Medborgarskolan erbjuder varje termin många givande utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling.

Bra att veta

Ev. lov bestäms gemensamt i gruppen.

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % på www.bokus.com. Du får rabattkoden i din kallelse.

Pris

Deltagaravgift: 2 400 kr

Summa: 2 400 kr

Utforska ämnesområde