Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

iWorks grundkurs - distanskurs

Ort
Varsomhelst
Startdatum
11 Jun 2018
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Markus Hansson
Arrangemangsnummer
21708
Pris
2 395 kr

Om arrangemanget

Alla Mac-användare har gratis tillgång till iWorks, Apples egna office-program. Kursen passar dig som är helt ny på Mac och office-sviter eller dig som har använt Microsoft Office och nu vill lära dig Apples system.

iWorks består av ordbehandlaren Pages, presentationsprogrammet Keynote samt kalkylprogrammet Numbers. I denna kurs lär vi oss skapar snygga dokument, tabeller, innehållsförteckningar samt mallar i Pages. Vi skapar moderna, interaktiva spännande presentationer i Keynote samt lägger upp diagram, kalkyler, budgetar mm i Numbers. Kursen går igenom hur man flyttar information och data mellan de olika programmen. Vi tittar även på hur man kan använda iCloud och iPad/iPhone för att alltid kunna nå och redigera sina dokument, var man än är.

Förkunskaper
Kursen passar för er som är helt ny på Mac och office-sviter eller er som har använt Microsoft Office och nu vill lära sig Apples system. Datorvana krävs.

Kursledare
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs.
Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader utan extra kostnad.

Rabatt hos Bokus
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur.
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Ort

Distans

I en dator nära dig, Varsomhelst

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 395 kr

Summa: 2 395 kr