Kurs

Jägarexamen - teori inför kunskapsprovet till behörig vapenlicens

Ort
Storuman
Startdatum
2 Okt 2023
Tid
18:00-20:30
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
14 st
Ledare
Tommy Gustavsson
Nummer
52726
Pris
3 495 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

Vill du läsa teori och plugga inför jägarexamen? I denna kurs så får du möjlighet att tillsammans med den kunniga ledaren Tommy Gustavsson och andra kursdeltagare plugga och förbereda dig inför Naturvårdsverkets kunskapsprov.

Kunskaper inom jakt- och naturliv är mycket bra att ha oavsett ålder. Jägarexamen är en teoretisk utbildning som ger dig grundkunskaperna inför Naturvårdsverkets teoretiska och digitala kunskapsprov. 

Denna kurs är på 14 tillfällen och går på måndagskvällar (ej höstlov och julledighet). Gruppen träffas fysiskt på plats i Medborgarskolans konferensrum (Storuman) för ordentliga genomgångar samt repetition ur bokmaterialet: Jägarskolan, från Jägareförbundet. Material ingår ej. Beställ ditt bokpaket själv innan kursstart på www.jagareforbundet.se. Undvik att använda material äldre än max 1 år då vissa regler m.m. uppdateras för varje år. Vid köp av materialet har du tillgång till de digitala övningsfrågorna i ett år. Ett bra tips för framgång är att repetera dessa övningar flitigt. Repetition och hemmastudier rekommenderas för att få goda kunskaper i ämnet. 

Mer information om jägarexamen finns på www.naturvardsverket.se 

OBS!
Alla startdatum är preliminära. Om kursen inte har tillräckligt med deltagare kan kursstarten bli framflyttad eller inställd. Invänta alltid din kallelse till kursen. 

Hos oss kan du delbetala din kurs kostnadsfritt! Skriv i meddelanderutan vid din anmälan om du önskar dela upp din kursavgift på 2 eller 3 betalningar.

Ort

Medborgarskolan

Vallnäsvägen 4, Storuman

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 3 495 kr

Summa: 3 495 kr

Relaterade artiklar

Djur och natur

Stort intresse för att ta jägarexamen

Människan har jagat sedan urminnes tider och intresset för jakt verkar bara öka. Kanske är det en kombination av att vilja veta vad man äter och ett ökat behov ...

15 augusti 2023
Läs vidare om "Stort intresse för att ta jägarexamen"

Utforska ämnesområde