Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Japanska fortsättning

Ort
Jönköping
Startdatum
6 Sep 2018
Tid
17:30-19:00
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
10 st
Arrangemangsnummer
85059
Pris
1 295 kr

Om arrangemanget

Japan är ett land som fascinerar människor i alla åldrar. Är du nyfiken på sushi, manga, ikebana, origami eller japanska språket? I Sverige har intresset länge varit stort bland barn, tonåringar och vuxna för att lära sig japanska så att förstå och kunna ta del av den spännande och så annorlunda kulturen. Många planerar att studera eller arbeta i Japan och då är det oerhört värdefullt att ha språkkunskaper med i bagaget. Du lär känna språket och även en del av den kultur där språket talas. Japanskan tillhör de största språken i världen. Språket talas av drygt 125 miljoner människor. I Sverige har japanskan blivit ett populärt språk under de senaste åren. Från att ha lockat mest affärsmän är det nu även ungdomar som vill lära sig japanska som är ett spännande och högteknologiskt land.

INNEHÅLL:
Våra grundkurser lär dig hur språket är uppbyggt, hur det låter och hur det skrivs. Tonvikten ligger dock på det talade språket.

KURSMATERIAL:
Kursmaterialkostnad tillkommer. Du beställer själv boken Japanese from zero1. Du kan beställa den från Bokus eller Adlibris.
Aiko undervisar på Svenska/Engelska.

UPPLÄGG:
Kursen omfattar 10 sammankomster.

FÖRKUNSKAPER
Har läst japanska nybörjare eller har motsvarande kunskaper. Är du nybörjare och vill läsa japanska kontakta oss på jonkoping@medborgarskolan.se

BRA ATT VETA:
Europarådets nivåskala för språkkunskper hittar du på vår hemsida!

LEDARE
Aiko Reuterholt bor sedan 2013 i Sverige med sin svenska man. Fram tills för två år sedan har hon levt sitt liv i Tokyo. Aiko har studerat till språklärare på universitet för att kunna lära ut japanska språket till icke-japaner. Aiko är också en van resenär som rest jorden runt på egen hand.

Våra kursledare skall har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs, som är anpassad för vuxenutbildning. Vårt ledar utvecklingsprogram är en del av vårt kvalitetssystem. Här erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

OM KURSEN ÄR FULLBOKAD
Är kursen fullbokad kan du anmäla dig här ändå. Kommer tillräckligt med reserver in ordnar vi en till kurs under vårterminen, det kan också vara så att någon avanmäler sig på denna kurs.

Välkommen!

Ort

Medborgarskolan Jönköping KUNSKAPSSALAR

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 295 kr

Summa: 1 295 kr