Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Japanska lätt konversation

Ort
Eskilstuna
Startdatum
16 Okt 2019
Tid
18:45-20:15
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Miyoko Inoue
Nummer
57668
Pris
1 300 kr

Om arrangemanget

Japan är ett land som vi gärna förknippar med sushi, manga och origami. Med sin långa historia och fantastiska natur lockar Japan turister från hela världen. Språket kan vara värdefullt att ha i bagaget om du planerar att studera eller arbeta i Japan men även för dig som planerar en resa till soluppgångens land.

Innehåll
En kurs för dig som kommit i kontakt med språket tidigare och har baskunskaper men vill komma vidare i din förmåga att kommunicera. På kursen får du bredda dina kunskaper inom vardagsspråk, uttal och ordförråd genom olika praktiska övningar. Tillsammans med ledaren anpassas undervisningen till dig och gruppens kunskapsnivå.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i åtta veckor, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle. Efter avslutad kurs erbjuder vi möjlighet att boka plats på kommande fortsättningskurs. Prata med din kursledare eller administrationen så får du hjälp att hitta rätt nivå. Uppehåll v.44 höstlov (30 okt) och v.45 (6 nov)

Förkunskaper
För att delta i kursen bör du ha tidigare erfarenheter av språket. Detta innebär att du har läst japanska på nivå A2 eller har motsvarande förkunskaper. Känner du dig osäker på din nivå så kan du kontakta oss och fråga. takako.kawamura@medborgarskolan.se

Kursledare
Miyoko Inoue har japanska som modersmål. Hon är en av få utbildade specialisterna i japanskat uttal i Sverige och har undervisat japanska och japanskt uttal på Högskolan Dalarna. Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Kursledaren arbetar med eget material så ingen kurslitteratur behöver inhandlas inför kursen.

OBS!
Kursen är en halvdistanskurs. Detta innebär att ni deltar i kursen via videolänk från vår studielokal. Vi hjälper givetvis till med det praktiska kring uppkoppling med mera.

Kallelse/faktura
Alla kursstarter är preliminära. Kallelse/faktura till kursen med definitivt startdatum skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

 

Ort

Medborgarskolan Eskilstuna

J A Selanders gata 1, Eskilstuna

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 300 kr

Summa: 1 300 kr

Utforska ett ämnesområde