Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Jönköping
Startdatum
25 Feb 2021
Tid
18:30-20:00
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
12 st
Ledare
Maria Ljung
Nummer
26361
Pris
1 450 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Jazzdansen har sina rötter i afrikansk dans och är också grunden för dagens showdans.

INNEHÅLL OCH MÅL
Jazzdans är en blandning av olika musikstilar och kan dansas till allt från långsam soul till den senaste trendmusiken.

Den används ofta i musikvideos och musikaler.
Tekniken bygger på rytmkänsla, smidighet, koordinationsförmåga och balans.

FÖRKUNSKAPER
Alla över 25 år är välkomna!
Dans vana av t.ex. jazz ,modern eller balett är en fördel.

KURSLEDARE
Maria Ljung.
Maria har undervisat på Medborgarskolan sedan 2014. Hon är utbildad dansare vid Balett akademien och Danscenter i Stockholm. Maria har medverkat som dansare och koreograf i olika shower, musikaler och andra evenemang. Utöver jazzdans behärskar hon även bland annat street, hip hop, feminine vibe, modernt och balett. På Marias klasser försöker hon ge eleverna mycket teknik, chans att testa på olika stilar av jazzdans samt mycket energi och dansglädje. 


Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Bekväma och lediga kläder som går bra att dansa i. Du väljer själv om du vill dansa barfota eller med gympa skor (inomhusskor).

På Påsklovet är det ingen undervisning om inte ledaren har meddelat annat.

Om vi kan ha en uppvisning vårterminen 2021 så är den på Jönköpings teater söndag den 9/5 och genrep är på lördagen den 8/5. Information kommer i god tid om när biljetter släpps och hur många det kan köpas per elev. Biljetter köps via www.jkpg.com

Ledaren och elever i denna klass väljer tillsammans om de ska vara med på uppvisningen.


Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig information. Blir en lektion inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer.

Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Eventuell avbokning måste ske innan andra kurs tillfället annars debiteras du full avgift.

Välkommen!

ANPASSNINGAR EFTER CORONAPANDEMIN
Utefter rådande läge har vi begränsat antalet deltagare i våra kurser .Vi försöker att minska smittspridning genom att bland annat desinficera tagytor i våra lokaler. Vi ber också deltagare att inte i onödan vistas väntande i våra lokaler så att vi minimerar samlingar. Vi ber dig att följa myndigheternas rekommendationer kring t ex handtvätt; tvätta gärna händerna innan och efter att du vistas i kurslokalen samt delta inte om du har symptom på förkylning.
I det fall som myndigheterna skulle begränsa möjligheten till att hålla vanlig klassrumsundervisning kommer kursen att hållas på distans via en mötesplattform, alternativt får du en rekommendation på annan möjlighet att följa samma kurs. Du får all info du behöver inför distansundervisning i förekommande fall.

Ort

Kålgårdsarenan

Västra Holmgatan 34, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 450 kr

Summa: 1 450 kr

Utforska ett ämnesområde