Ort
Jönköping
Startdatum
8 Sep 2022
Tid
18:30-20:00
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
12 st
Ledare
Maria Ljung
Nummer
32371
Pris
1 600 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

JAZZ 25+

Jazzdansen har sina rötter i afrikansk dans och är också grunden för dagens showdans.

INNEHÅLL OCH MÅL

Jazzdans är en blandning av olika musikstilar och kan dansas till allt från långsam soul till den senaste trendmusiken.

Den används ofta i musikvideos och musikaler.
Tekniken bygger på rytmkänsla, smidighet, koordinationsförmåga och balans.

FÖRKUNSKAPER

Alla över 25 år är välkomna!

Dans vana av t.ex. jazz ,modern eller balett är en fördel.

KURSLEDARE

Maria Ljung

Maria har undervisat på Medborgarskolan sedan 2014. Hon är utbildad dansare vid Balett akademien och Danscenter i Stockholm. Maria har medverkat som dansare och koreograf i olika shower, musikaler och andra evenemang. Utöver jazzdans behärskar hon även bland annat street, hip hop, feminine vibe, modernt och balett. På Marias klasser försöker hon ge eleverna mycket teknik, chans att testa på olika stilar av jazzdans samt mycket energi och dansglädje. 


Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

 

KOMMENTARER FRÅN TIDIGARE KURSDELTAGARE

”Maria är en fantastiskt danslärare och ger så mycket energi”

”Mycket proffsig och bra ledare! Danslektionerna är en höjdpunkt i veckan!”

 

KURSMATERIAL

Bekväma och lediga kläder som går bra att dansa i. Du väljer själv om du vill dansa barfota eller med gympa skor (inomhusskor).BRA ATT VETA

Dusch och omklädningsrum finns.

Under höstlovet (vecka 44) är det ingen undervisning om inte kursledaren meddelar annat.

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig information. Blir en lektion inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer.

Vänligen observera att startdatum är preliminär. Innan kursen startat får du alltid en faktura som också innehåller en kallelse med uppgifter om adress till kurslokal, datum när kursen startar och tider för när kurstillfällen hålls. Kallelsen skickas per e-post eller vanligt post.

Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Eventuell avanmälan måste ske innan andra kurstillfället till oss på kontoret (inte till kursledaren) annars debiteras du full kursavgift.

Länk till allmänna villkor: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

 

Välkommen!

 

 

Medborgarskolan följer aktivt utvecklingen gällande covid-19. Vi följer rekommendationer och direktiv från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Läs mer här : https://www.medborgarskolan.se/kampanjer-och-koncept/coronavirus-covid-19-medborgarskolans-rekommendationer/

Ort

Kålgårdsarenan

Västra Holmgatan 34, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 600 kr

Summa: 1 600 kr

Utforska ämnesområde