Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Halmstad
Startdatum
15 Sep 2019
Tid
12:05-12:50
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
8 st
Nummer
54317
Pris
695 kr

Om arrangemanget

Jazzdans är en scenisk dansstil som idag är en vanlig dansform i bland annat revyer, musikaler och musikvideor. Den svängiga jazzen och den vackra, mjuka och kraftfulla baletten är en perfekt kombination. Den klassiska balettens koreografier blandades samman med jazziga rytmer. Det är kul, utmanande och ger energi!

Innehåll
Koreografi, teknik samt fokus på hur man ska använda sig utav kroppen i dansen.
Kursen går en gång i veckan i åtta veckor på samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 45 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs men riktar sig till ban/ungdom 10-13 år.

Kursledare
Glad och sprallig tjej som älskar att utveckla både sig själv och andra. Genom dansen kan vi utveckla styrka, självförtroende och uttryck. 

Medborgarskolans kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Ta med vattenflaska och bär kläder och som du är bekväm att dansa i. Vi dansar barfota så inga skor behövs. Har du dansskor däremot så får du gärna ha med dig dem.

Bra att veta
Denna kurs ingår i föreningen Aktiv Ungdoms utbud och som kursdeltagare blir du automatiskt medlem i föreningen. Medlemsavgiften på 50 kronor specificeras på fakturan.

Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Ort

Medborgarskolan Halmstad

Söndrumsvägen 35, Halmstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 695 kr

Summa: 695 kr

Utforska ett ämnesområde