Dansgrupp står och tittar rakt fram
Kurs

Jazzdans Ung/Vux Nyb/Forts

Ort
Jönköping
Startdatum
22 Feb 2022
Tid
18:30-20:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
12 st
Ledare
Lovisa Babil
Nummer
29827
Pris
1 600 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

Jazzdans ung/vux nyb/forts

Jazzdans är en av de mest grundläggande dansstilarna. Jazz är ständigt nyskapande och blandas med traditionellt, funk, lyriskt och modernt.

INNEHÅLL OCH MÅL
Genom att bygga upp en teknisk grund och komplettera med varierande kombinationer strävar vi efter att få en så bred kunskap som möjligt. Vi jobbar med rytmik och dansar till både pulsen, rytmen och låttexterna.

UPPLÄGG
Vi jobbar mycket med fokus och att dansa med en känsla bakom varje kombination. Lektionerna kommer innehålla tekniska övningar, styrka, stretch och kombinationer.

FÖRKUNSKAPER
Denna kurs vänder sig till dig som är nybörjare eller har dansat någon termin.

Jazzdans är en kurs för dig som älskar att släppa loss och dansa. 


KURSLEDARE

Lovisa Babil är en utbildad artist med stora kunskaper inom dans, men även inom sång och teater. Har flera års erfarenhet av att både stå på scen men också skapa produktioner. Har under den senaste tiden arbetat som koreograf och har även samarbetat med Spira, Per Brahegymnasiet och Teaterstickorna. Förutom danskunskap läggs det mycket fokus på samhörighet för hon anser att i en trygg miljö kan man tillsammans skapa något fantastiskt och utvecklas som personer. Med glädje, musik och gott ledarskap kommer dessa klasser bidra till personlig utvecklig och ökad livskvalité.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Valfri klädsel som man känner sig bekväm att dansa i.

BRA ATT VETA
Dusch och omklädningsrum finns.

Under sportlovet (vecka 7) samt påsklovet (vecka 15) är det ingen undervisning om inte kursledaren meddelar annat.

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobil nummer!

Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Eventuell avbokning måste ske innan andra kurstillfället annars deibteras du fullavgift.

Välkommen!

 

Medborgarskolan följer aktivt utvecklingen gällande covid-19. Vi följer rekommendationer och direktiv från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Läs mer här : https://www.medborgarskolan.se/kampanjer-och-koncept/coronavirus-covid-19-medborgarskolans-rekommendationer/

Ort

Medborgarskolan Jönköping DANSSALAR

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 600 kr

Summa: 1 600 kr

Utforska ett ämnesområde