Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Jorden runt på 14 dagar - Polen - Föreläsning

Ort
Malmö
Startdatum
20 Maj 2020
Tid
19:00-19:45
Dag
Onsdag
Nummer
44293
Pris
50 kr

Om arrangemanget

Denna föreläsningen är en del i "Jorden runt på 14 dagar" som tar dig med till världens alla fantastiska hörn.

Den spännande resan bär bl.a. av till Ryssland, Kina, Australien och Azerbajdzjan. Våra föreläsare har en speciell plats i hjärtat för de olika länderna/orterna och de kommer att berätta om just sitt land i stort och smått. Vad är det som gör landet och dess invånare så speciella? Lär dig mer om kulturen, maten och språket.

Du kan lyssna på alla föreläsningar eller bara vissa och betalar endast för de du anmäler dig till.
Liknande föreläsningsserie kommer även att ges i Lund, dock med andra länder/orter.

Föreläsningarna kommer att ta plats varje onsdag från den 26 februari t.o.m. den 27 maj i Medborgarskolans lokaler på Hans Michelsensgatan 6A i Malmö.

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs bara ren nyfikenhet! Frågor välkomnas!

Kursledare
Alla våra ledare har adekvat ämneskunskap och gedigen erfarenhet av data- och vuxenutbildning. De har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning, eller motsvarande. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Rabatt hos Bokus
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytan


Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen!

Ort

Medborgarskolan

Hans Michelsensgatan 6A, Malmö

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 50 kr

Summa: 50 kr

Utforska ett ämnesområde