Ort
Göteborg
Startdatum
10 Dec 2023
Tid
10:00-13:00
Dag
Söndag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Kristina Eriksson
Nummer
34324
Pris
1 195 kr

Om arrangemanget

Julgodis är ett godis som tillverkas och säljs i juletider. Särskilt i äldre tid, fanns det vissa godissorter som typiskt tillverkades och konsumerades endast under julen. Julgodis brukar traditionellt tillverkas i hemmet eller köpas på julmarknader. Det brukar även konsumeras annat godis på julen, varumärken som vanli

Innehåll
Kom och lär dig hur man gör kola, tryffel och annat härligt julgodis med typiska julsmaker. Vi gör fyra sorters julgodis. Vi avslutar kursen med en fika med julgodiset, resten tar du med dig hem.

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Kristina är utbildad hem- och konsumentkunskapslärare men har de senaste 20 åren frilansat som matskribent och kokboksförfattare. Hon gör recept i veckotidningar och månadstidningar och har gjort 23 kokböcker. Kristina vill inspirera till mer matlagning och sprida matglädje. Hon vill dela med sig av både nya smakupplevelser och påminna oss om matminnen från förr, hon vill visa på hur enkelt det kan vara att laga god mat!

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Ingredienserna ingår. 

Bra att veta
Tag gärna med matlådor till eventuella rester.
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Start datum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner
Vill du delbetala, skriv detta i meddelanderutan vid anmälan.

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 195 kr

Summa: 1 195 kr

Utforska ämnesområde