Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Kizomba Sällskapsdans Pardans Fortsättning

Ort
Karlstad
Startdatum
3 Sep 2020
Tid
20:00-21:00
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
48191
Pris
1 350 kr

Om arrangemanget

För dig som dansat Kizomba tidigare. Fortsätt att utveckla dansen tillsammans med oss. Kizomba har sina rötter i Angola.  I samarbete med DanceFirst erbjuder vi nu Kizomba. Dansen innehåller en härlig mix av glädje för rytm och inslag av rena, elegant rörelser. Den är känd för att vara smidig, långsam och sensuell.

Innehåll
Vi kommer att anpassa nivån så att alla får utmana sig utifrån sina förkunskaper. Utöver olika turer kommer vi att arbeta med föra-följa-teknik, hållning, musikalitet, high-heel m.m. Allt för att du ska få möjlighet att ta din dans till en ny nivå.

Upplägg
Kursen genomförs i jämna par. Meddela vid anmälan din danspartner. Vid enskild anmälan ges köplats tills nästa enskilda anmälan inkommer.
Kursen hålls 1 gång i veckan, samma dag och tid. Varje tillfälle är 60 min.

Förkunskaper
Kursen vänder sig till dig som dansat Kizomba tidigare. 

Kursledare
Anna och Rickard brinner för dans och vill att fler ska upptäcka vilken glädje och gemenskap den rymmer. Båda har undervisat vid dansskolor i Örebro. Annas fokus har varit på Kizomba och Fox medan Rickard, utöver att instruera i bl.a. Bachata och Salsa tävlat i Bugg och Salsa på Europanivå.

Kursmaterial
Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
När kursen är klar så erbjuder vi fortsättningskurs nästföljande termin där tempot ökas och mer avancerade steg gås igenom.

Bra att veta
Paranmälningar prioriteras. Vill du anmäla dig utan danspartner, ber vi dig kontakta oss så skriver vi upp dig på vår lista. Vi försöker sedan finna danspartners till så många det är möjligt.

Vi reserverar oss för prisändringar.

Ort

Medborgarskolan Karlstad Herrhagen

Vasagatan 8, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 350 kr

Summa: 1 350 kr

Utforska ett ämnesområde