Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Låt dansen inspirera dig
Kurs

Kizomba Sällskapsdans Pardans kortkurs

Ort
Karlstad
Startdatum
6 Maj 2021
Tid
17:45-19:15
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
3 st
Nummer
50435
Pris
650 kr

Om arrangemanget

Ta chansen att lära dig en av landets snabbast växande danser – Kizomba. I samarbete med DanceFirst erbjuder vi nu Kizomba. Pardansen har sina rötter i Angola. Dansen innehåller en härlig mix av glädje för rytm och inslag av rena, elegant rörelser. Den är känd för att vara smidig, långsam och sensuell.

Innehåll
Vi börjar med att lära dig grunderna och du får med dig teknik för hållning, föra-följa och balans som du kommer att ha nytta av i all dans.

 Upplägg
Kursen genomförs i jämna par. Meddela vid anmälan din danspartner. Vid enskild anmälan ges köplats tills nästa enskilda anmälan inkommer.
Kursen hålls 1 gång i veckan, samma dag och tid.

Förkunskaper
Kursen vänder sig till dig som har dansat en termin.


Kursledare
Anna och Rickard brinner för dans och vill att fler ska upptäcka vilken glädje och gemenskap den rymmer. Båda har undervisat vid dansskolor i Örebro. Annas fokus har varit på Kizomba och Fox medan Rickard, utöver att instruera i bl.a. Bachata och Salsa tävlat i Bugg och Salsa på Europanivå.

Kursmaterial
Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
När kursen är klar så erbjuder vi fortsättningskurs nästföljande termin där tempot ökas och mer avancerade steg gås igenom.

Bra att veta
Paranmälningar prioriteras. Vill du anmäla dig utan danspartner, ber vi dig kontakta oss så skriver vi upp dig på vår lista. Vi försöker sedan finna danspartners till så många det är möjligt.

Vi reserverar oss för prisändringar.

Ort

Medborgarskolan Karlstad Herrhagen

Vasagatan 8, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 650 kr

Summa: 650 kr

Utforska ett ämnesområde