Ort
Eskilstuna
Startdatum
1 Nov 2023
Tid
16:30-19:30
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
5 st
Nummer
71326
Pris
995 kr

Om arrangemanget

Är du en som fyndar på Second Hand eller bara göra om det du har hemma, men som tycker att passformen inte alltid är perfekt? Var med på vår kurs och lär dig med enkla metoder att sy in, sy ut, sy upp, ta in, ta ut, lägga insnitt och forma kläderna till att passa dig!

Innehåll

Vi går igenom hur man enklast ändrar passform i kläder. 

Upplägg
Kursen är lärarledd. I det ingår paus för fika som ni själv tar med er.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Inger Leiding

Inger har sytt sedan hon var tonåring men gick sin utbildning inom klädsömnad och mönsterkonstruktion i Stockholm på 80-talet. Därefter har hon haft sykurser och vikarierat i skolor i textilslöjd. Inger har haft egen syateljé en period. Sömnaden har alltid varit hennes stora intresse. 

Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften.
Ta med eget material (plagg, tråd, mönster, sybehör).Det finns symaskiner för utlåning men om du har en egen symaskin får du gärna ta med den. Tänk på att tvätta tyget innan.

Kallelse/Faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Bra att veta

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på
http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial

 

Medborgarskolan bjuder på kaffe och te i sina lokaler, och det finns möjlighet att värma mat i micro.

 

Ort

Medborgarskolan Eskilstuna

J A Selanders gata 1, Eskilstuna

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 995 kr

Summa: 995 kr

Utforska ämnesområde