Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Jönköping
Startdatum
8 Sep 2019
Tid
15:30-16:15
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
12 st
Ledare
Anna Norlin
Nummer
17635
Pris
1 130 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

KLAPP & KLANG (fd DANS & LEK)

En rolig och busig kurs för de minsta som älskar att dansa, musicera, spela teater och sjunga!

INNEHÅLL OCH MÅL
På ett roligt och lek fullt sätt introducerar vi dansen, teatern och musiken för de minsta barnen. De utvecklar sin motorik, rytmkänsla och att samverka i grupp med andra barn.

UPPLÄGG
Vi leker pedagogiska lekar inom musik, sång och teater där barnen får uttrycka sig i dessa konstnärliga uttryck tillsammans. Vi gör enkla dans lekar och rörelseträning så barnen lär sig att samarbeta i grupp och följa sin lärare.

FÖRKUNSKAPER
Både du som har dansat innan och du som är nybörjare är välkommen.

KURSLEDARE

Anna Norlin brinner för dans och att lära ut dans till alla som vill lära sig. Anna har jobbat som danslärare på Danceworld i Sundsvall. Vi är glada att ha Anna här hos oss på Medborgarskolan i Jönköping.


Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledar utvecklings program som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Ha bekväma och lediga kläder som går bra att röra sig i. Du väljer själv om du vill dansa barfota eller med gympaskor (inomhusskor).

BRA ATT VETA

Föräldrar är inte med inne i danssalen utan barnet ska vara så tryggt i sig självt att det går att lämna. Föräldrar eller annan anhörig sitter direkt utanför danssalen och väntar.
Dusch och omklädningsrum finns.
På höstlovet är det ingen undervisning om inte ledaren har meddelat annat.


Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!
Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället.

Välkommen!

Ort

Medborgarskolan Jönköping

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 130 kr

Summa: 1 130 kr

Utforska ett ämnesområde