Ort
Karlstad
Startdatum
10 Feb 2022
Tid
17:15-18:45
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Sofia Caiman
Nummer
54634
Pris
1 500 kr

Om arrangemanget

Här får du lära dig om och arbeta med jazzens grunder samtidigt som du övar koordination, styrka, flexibilitet och musikalitet.

Här får du lära dig om och arbeta med jazzens grunder samtidigt som du övar koordination, styrka, flexibilitet och musikalitet.
Jazzdans har många influenser och vi kommer bland annat att prova på lyrisk och mer showig jazz. Jazzdans är så mycket, ge dig själv tid att få både träning såväl som möjlighet att uttrycka dig själv genom dans! Kom och utforska jazzens grunder och din egen kropps möjligheter. Vi jobbar med styrka, flexibilitet och musikalitet och hittar rörelseglädjen tillsammans.


Innehåll
* grundlig uppvärmning
* tekniska moment
* stegkombinationer såväl som koreografier till olika typer av musik.

Upplägg
1 tillfälle per vecka, 90 min per tillfälle.

Förkunskaper
Vi går igenom grunderna så du behöver inte några förkunskaper.

Kursledare

Sofia Caiman är utbildad vid Balettakademien i Stockholm samt Danshögskolan, DOCH, och har mångårig yrkeslivserfarenhet som dansare, koreograf och danspedagog. 


Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Tips på vidareutveckling
För den som vill dansa ännu mer erbjuder vi fler kurser i just dans vid Medborgarskolan.

Bra att veta
Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss! Denna kurs är godkänd enligt Skatteverkets kriterier för "motion och enklare friskvård". Vi tar emot Friskvårdskuponger samt Friskvårdschecken. Kom i bekväma kläder och skor med dämpning, utan svart sula. Ta gärna med en vattenflaska. Var ombytt och klar direkt då lokalen saknar omklädningsrum och dusch. Parkering finns längs med gatorna på Herrhagen.

Vi reserverar oss för prisändringar.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Herrhagen

Vasagatan 6, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 500 kr

Summa: 1 500 kr

Utforska ett ämnesområde