Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

KLIPPKORT 10 ggr Ashtangayoga - Malmö/Lund

Startdatum
1 Aug 2019
Dagar
Mån-Fre, Sön
Antal tillfällen
10 st
Nummer
35191
Pris
1 595 kr

Om arrangemanget

KLIPPKORT 10 ggr 
Ledaren signerar kortet varje gång!

OBS! För Ashtangayoga kurser och Mysoreträning, måste du kontakta läraren Isabella för mer information och anmälan innan du kommer på klass. info@ashtangayogaml.se

Starten för vissa klasser kan komma att flyttas fram någon vecka ifall det inte är tillräckligt många anmälda. Detta kommer att visas på det aktuella översikts-schemat på www.kyoga.se
Du kan registrera dig på en specifik kurs även med klippkort, om du vet vilken kurs du kommer gå mest på och vill försäkra dig om att få all information om just den klassen, tex uppehåll eller sjukdom osv. Du anmäler dig då till kursen via hemsidan och skriver i meddelandefältet att du har eller önskar köpa någon form av kort istället för kursavgiften.
Annars gäller Drop in.
Vid enstaka Workshops och Helgkurser bör du anmäla dig eftersom det är begränsat antal platser.
OBS! För kurserna Massage för hemmabruk och Mindfulness gäller ej Drop in, dessa kurser kräver föranmälan och eventuellt kursmaterial.

Kortets giltighetstid är generellt under en säsong (6 mån) men har du ej hunnit använda klart hela kortet så får du gärna använda det längre men då kan vi inte garantera att det kommer finnas exakt samma utbud, klasser och tider som när du köpte kortet.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

 

Pris

Deltagaravgift: 1 595 kr

Summa: 1 595 kr

Utforska ett ämnesområde