Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Filmredigering - klippning - distans

Ort
Varsomhelst
Startdatum
31 Aug 2018
Dagar
Fredagar
Antal tillfällen
5 st
Arrangemangsnummer
26584
Pris
1 850 kr

Om arrangemanget

Du får lära dig hur du redigerar filmen, klipper bort onödig film, lägger in musik i dina klipp, lägger till text i filmen. Grundkunskaper i att redigera egen film. Du lär dig också att spara filmen på rätt sätt, samt konvertera för att dela filmerna digitalt.

INNEHÅLL OCH MÅL

Här får du lära dig att arbeta med filmer som du själv filmat med din telefon eller kamera. Hur du lägger in film från din telefon/kamera och hur det görs smidigast i PC-miljö.

Lektionerna är inspelade och kan ses när som helst och hur många gånger som helst under en begränsad tid.

FÖRKUNSKAPER OCH UTRUSTNING

Du behöver inte ha några förkunskaper kring filmredigering. Det räcker med en relativt okomplicerad dator med windows som operativsystem. Alla program som ska användas är gratis, förutom programmet till den sista kursdelen som man efter kursen kan bestämma om man vill köpa.

UPPLÄGG

Kursen består av sex kursdelar med övningar. Kursen bedrivs helt på distans och er ledare kommer att maila en inbjudan till ert digitala klassrum någon dag före kursstart. Där kan du också fortlöpande ställa frågor till ledaren och kommunicera med övriga deltagare i kursen. Du bör har tillgång till inspelat material som du kan redigera, alternativt att spela in eget material som du kan använda dig av.

Vi i Medborgarskolan Syd är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas. Det innebär att alla anställda har ett ansvar att arbeta efter de rutiner som är lämpliga i det dagliga arbetet, främst inköpsrutin, resepolicy, kemikalieinstruktion samt att hålla sig uppdaterad med vad som händer i vårt miljöarbete och ta emot revisioner på våra olika orter.

KURSLEDARE
Johan Wagermark, grund- och gymnasielärare i svenska. Har studerat filmredigering på gymnasie och högskolenivå. Arbetat med filmredigering som konsult till olika företag.

BRA ATT VETA

Så här går det till
I samband med kursstart får du dina inloggningsuppgifter till plattformen. Du kommer att kunna logga in från och med den dag som kursen startar. God datorvana, headset och tillgång till webkamera är nödvändigt.

Vid tekniska problem vänd dig till : Jannis Gauci <jannis.gauci@medborgarskolan.se>; Joanna Svärd <joanna.svard@medborgarskolan.se>


Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

RABATT
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör:
http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Ort

Distans

I en dator nära dig, Varsomhelst

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 850 kr

Summa: 1 850 kr