Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Föreläsning

Kom igång med Hälsoappar! Föreläsning

Ort
Lund
Startdatum
4 Dec 2019
Tid
15:30-17:00
Dag
Onsdag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Markus Hansson
Nummer
39285
Pris
100 kr

Om arrangemanget

Kan jag använda mobilen som stegräknare? Jag skulle vilja ha mobilen som påminnare av träning. Vad finns det för träningsappar? Kan jag utmana någon annan? Det och mycket mer kommer detta föredag att handla om. Kom laddad med frågor!

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs bara ren nyfikenhet! Frågor välkomnas!

Kursmaterial
Ta med dig din mobil så kan du ladda ner apparna direkt. Du kan även få hjälp av ledarna med detta.

Kursledare
Alla våra ledare har adekvat ämneskunskap och gedigen erfarenhet av data- och vuxenutbildning. De har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning, eller motsvarande. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Rabatt hos Bokus
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Ort

Medborgarskolan

Bangatan 6, Lund

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 100 kr

Summa: 100 kr

Utforska ett ämnesområde