Ort
Linköping
Startdatum
17 Okt 2024
Tid
13:00-16:00
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
6 st
Nummer
44695
Pris
2 400 kr

Om arrangemanget

Kom och lär dig hur du skapar konstnärsböcker, långt utöver det vanliga!

Denna kurs arrangeras i samarbete med mgnART, och hålls i deras lokaler. Läs mer om mgnART på mgnart.se 

Innehåll

Vi fyller böckerna med konstnärliga skatter, överraskningar, popup-fönster, kartor, dolda fickor… ja, bara fantasin sätter gränserna. Vi kommer använda oss av en mängd olika konstnärsmaterial för att leka oss fram till olika små skapelser att fylla böckerna med. Allt efter dina, eller kanske den tilltänkte mottagarens intressen.

Upplägg

Torsdagar klockan 13:00-16:00 med start 17 Oktober. Sista tillfället blir 21 November.

Under de fyra första träffarna kommer vi experimentera och skapa en ny bokform varje vecka. Vi fyller böckerna med skisser, miniatyrmålningar, illustrerad poesi, citat, recept, pappersdockor, husdjursporträtt, ögonblick från trädgården eller något helt annat. De två sista tillfällena gänas åt att skapa en sista större bok i det format du tyckte var roligast eller mest tilltalande. Det finns också tid att färdigställa någon av de tidigare böckerna, om det skulle behövas.

Alla tekniker vi provar på kan också användas till att göra mindre böcker eller enstaka kort. Syftet med kursen är att både bidra med kunskap och plocka fram skaparlust som finns kvar långt efter att kursen är avslutad.

Kursmaterial

Material som räcker till dina böcker ingår i kursavgiften. Du har också 10% rabatt på hela sortimentet hos mgn ART, om du vill ta ut svängarna ännu mer, eller vill fortsätta hemma.

Kursledare

Riley Töörn är utbildad konstnär och pysselfantast från Colorado. Läs mer om Riley här www.toornthepage.com

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos mgnART och Akademibokhandeln samt 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Anmälan och kallelse 

Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Ort

MgnART

Ribstonvägen 2, Linköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 400 kr

Summa: 2 400 kr

Utforska ämnesområde