Ort
Jönköping
Startdatum
19 Aug 2024
Tid
16:00-17:30
Dagar
Mån, Tis
Antal tillfällen
6 st
Ledare
Carina Lundqvist
Nummer
44678
Pris
595 kr

Om arrangemanget

Konstverkstad Funkis

UPPLÄGG:

Här kommer vi att testa många olika konsttekniker, till exempel måleri, teckning, och tryck. Vi kommer att utforska och experimentera med olika material som akryl, oljepastell, blyertspennor och tusch. Genom att använda dessa material kan vi skapa allt från levande målningar och teckningar till unika tryck. Vi kommer att utveckla våra konstnärliga färdigheter och uttryck, samtidigt som vi har roligt och låter vår kreativitet flöda.

FÖRKUNSKAPER:
Intresse och nyfikenhet.

Kursledare:
Carina Lundqvist har stor erfarenhet av att skapa med barn i olika åldrar. Hon har gått flera konstnärliga utbildningar genom åren i bland annat Mullsjö folkhögskola, Ålsta folkhögskola. Carina är även utbildad konsthantverkare.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

MATERIAL:
Material ingår i kursavgiften.

Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar.

Skulle någon kurssammankomst mot förmodan bli inställd (t ex pg a ledares sjukdom) kommer vi förlänga kursen med samma antal tillfällen.

ANMÄLAN OCH KALLELSE 
Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Som deltagare under 18 år måste målsman stå som annan betalare vid anmälan. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen.

Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

 

Välkommen!

 

Ort

Medborgarskolan Jönköping

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 595 kr

Summa: 595 kr

Utforska ämnesområde