Ort
Malmö
Startdatum
29 Aug 2024
Tid
11:00-12:30
Dag
Torsdag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Joachim Saxenborn
Nummer
69322
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Så många kan inte ha fel - att sjunga i kör ger en härlig känsla! I körsång lär du dig om musik, aktiverar din andning och lär känna nya människor. Kom och prova på.

Kören för dig som helt enkelt älskar att sjunga! Alla är välkomna oavsett erfarenhet och förmåga. Vi har en mycket varierad repertoar!
I början av kursen koncentrerar vi oss på att intonera när vi sjunger unisont, mot slutet av terminen sjunger vi några enkla stämmor.

Obs! Detta är en prova på gång men föranmälan krävs.
Obs! Vi har begränsat antal deltagare på prova på så glöm inte att anmäl dig.
Kursen startar sen torsdagen den 1 februari och är på 12 gånger och kostar 1495 kr. Separat anmälan till kursen behövs om du vill fortsätta, denna anmälan avser endast prova på gången. 

Välkommen att prova på körsång!
Vad kan vara härligare och mer givande än att stämma upp i sång tillsammans? Jag har haft den stora äran, förtroendet och privilegiet att leda många körsångare i mitt liv, vilket har tillfört mitt liv mer än vad ord kan beskriva.
Därför ser jag framemot att fortsatt kunna få dela med mig av den glädje och kunskap som jag berikats med under alla år. Det är tyvärr svårt att i ord uttrycka vilken enorm fröjd körsång skänker, så hjärtligt välkomna till någon av mina körer!
Vänligen, Joachim Saxenborn


För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Joachim Saxenborn - kördirigent, pianist m.m. med stor erfarenhet av att leda sångare i kör i alla åldrar och på alla nivåer. Joachim ger även sånglektioner individuellt (sök på hemsidan för info).
Gå gärna in på Joachims hemsida och läs mer: www.saxenborn.se

Bra att veta
Detta är en gratis prova på men föranmälan behövs.

Ordinarie körkurs är på samma plats, dag och tid som prova på-tillfället. Till kursen anmäler man sig separat på vår hemsida (sök på "körsång" och ort). Obs, kursanmälan är bindande och medför kursavgift. Var god notera köpvillkoren innan du anmäler dig.


Erbjudande
Gå två kurser inom dans, sång eller musik och få 300 kr rabatt på den andra kursen, eller gå tre kurser och få 500 kr rabatt på den tredje!
Erbjudandet är personligt. Det inkluderar inte enskild undervisning och går ej att kombinera med andra rabatter.

Ort

Ungdomens hus

Torpgatan 21, Malmö

Visa på karta

Relaterade artiklar

Musik

Rik på musik

Om man älskar musik så finns det få saker som kan berika ens liv på samma sätt som musiken. Känslan när man sätter den där tonen, ­lyssnar på den där låten elle...

6 november 2023
Läs vidare om "Rik på musik"

Utforska ämnesområde