Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Karlstad
Startdatum
22 Feb 2020
Tid
13:30-15:00
Dagar
Lördagar
Antal tillfällen
3 st
Nummer
43492
Pris
650 kr

Om arrangemanget

Har du alltid drömt om att dansa men inte riktigt kommit till skott? Nu erbjuder vi minikurser - perfekta för dig som inte vill eller kan binda upp dig på en hel termin.

Innehåll
Stilen Dancehall kommer från Jamaica och är en intensiv och färgstark dansstil. Det här är kursen för dig som vill släppa loss och testa en dansstil med mycket kraft och energi. Stegen från uppvärmningen återkommer i koreografierna och det är därför en dansstil som är tacksam för både nybörjare och erfaren dansare att hänga med i.

Vi kommer att jobba med hela kroppen, i djupa positioner och med mycket höftarbete.

 
Upplägg
Under våren erbjuder vi minikurser - perfekta för dig som inte vill eller kan binda upp dig på en hel termin. Varje kurs är tre tillfällen, 90 minuter per tillfälle och passar både dig som har dansat innan och som aldrig har dansat förut.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Eto Olsson är utbildad modern/nutida-dansare vid Gotlands Dansutbildning (numera Balettakademiens yrkesförberedande dansutbildning) och vidareutbildas nu på Danspedagogprogramet på Karlstads universitet. Hon har även studerat dans på Kristinehamns folkhögskola KPS och har erfarenhet som pedagog inom nutida, balett, jazz, street och ragga. Närmast hjärtat finns nutida och balett, men influeras ofta av flertalet dansgenrer, akrobatik och eventuellt lite elddans och andra sceniska konstformer. På Etos lektioner ligger fokus på dansglädje, att utveckla sitt egna dansspråk och att hitta sin egen dans utifrån sina egna förutsättningar. Välkomna in i danssalen!

Kursmaterial
Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.


Bra att veta

Parkering finns längs med gatorna på Herrhagen. Kommunens skyltning gäller.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Karlstad Herrhagen

Vasagatan 8, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 650 kr

Summa: 650 kr

Utforska ett ämnesområde