Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Karlstad
Startdatum
17 Nov 2019
Tid
12:00-13:30
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
3 st
Nummer
42817
Pris
650 kr

Om arrangemanget

Har du alltid drömt om att dansa balett men inte riktigt kommit till skott? Nu erbjuder vi tre stycken minikurser - perfekta för dig som är 16+ och inte vill eller inte kan binda upp dig på en hel termin.

Innehåll
 I denna kortkurs i showdans kommer vi att testa på en fusion mellan jazz, street och nutida. Vi kommer att jobba en del med dansteknik, för att förfina vår dans, vare sig du är nybörjare eller på fortsättningsnivå. Fokus kommer ligga på attityd, dansglädje och ett par koreografier.

 
Upplägg
Under hösten erbjuder vi tre stycken minikurser - perfekta för dig som är 16+ och inte vill eller inte kan binda upp dig på en hel termin. Varje kurs är tre tillfällen, 90 minuter per tillfälle och passar både dig som har dansat innan och som aldrig har dansat förut.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Eto Olsson är utbildad modern/nutida-dansare vid Gotlands Dansutbildning (numera Balettakademiens yrkesförberedande dansutbildning) och vidareutbildas nu på Danspedagogprogramet på Karlstads universitet. Hon har även studerat dans på Kristinehamns folkhögskola KPS och har erfarenhet som pedagog inom nutida, balett, jazz, street och ragga. Närmast hjärtat finns nutida och balett, men influeras ofta av flertalet dansgenrer, akrobatik och eventuellt lite elddans och andra sceniska konstformer. På Etos lektioner ligger fokus på dansglädje, att utveckla sitt egna dansspråk och att hitta sin egen dans utifrån sina egna förutsättningar. Välkomna in i danssalen!

Kursmaterial
Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.


Bra att veta

Parkering finns längs med gatorna på Herrhagen. Kommunens skyltning gäller.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Kulturskolan Karlstad

Kårgränd 2, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 650 kr

Summa: 650 kr

Utforska ett ämnesområde