Ort
Trollhättan
Startdatum
30 Nov 2023
Tid
17:00-21:00
Dag
Torsdag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Hans Kürzl
Nummer
36155
Pris
545 kr

Om arrangemanget

Har du ännu inte prövat att stoppa din egen korv? Här får du chansen att lära dig från grunden med julens smaker.

Innehåll
Du maler färsen, fyller den med kryddor och örter och stoppar korvarna med hjälp av köksmaskinen. Du använder dig av färska rena smaker utan tillsatser och färgämnen, och vi pratar korv i allmänhet.

För vem
Kursen vänder sig till alla, så inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Hans Kürzl har över 40 års erfarenhet från Hotell- och Restaurang, både som anställd och som egenföretagare och han har jobbat som kursledare på Medborgarskolan sedan 2000. Dessutom har han kunskaper om människans hälsa/ohälsa och därmed relaterade problem, uttryckt i näringslära och fysiologiska detaljer som ger ett brett spektrum att arbeta med.

Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kostnad för råvaror tillkommer, ca 100-150 kr/person, som betalas till kursledaren. Ta med egen diskhandduk, förkläde och burk/matlåda till korvarna. Kompendie ingår i kursavgiften och skickas på mejl innan kursstart.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Ort

Medborgarskolan Trollhättan

Storgatan 21, Trollhättan

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 545 kr

Summa: 545 kr

Utforska ämnesområde