Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Föreläsning

Kosten som hjälper kroppen att läka

Ort
Trollhättan
Startdatum
25 Sep 2019
Tid
18:30-20:15
Dag
Onsdag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Mia Vikander
Nummer
57717
Pris
350 kr

Om arrangemanget

Lär dig om en väg till ett friskare liv genom att ställa om till en hälsosam kosthållning. Mia Vikander guidar dig i kostdjungeln och går igenom vad som faktiskt händer i kroppen när man äter ren, naturlig mat!

Om föreläsningen
I föreläsningen får du ta del av föreläsaren Mia Vikanders egen hälsoresa. Hon berättar om hur hon genom kosten och det autoimmuna protokollet tagit kontrollen över sin egen autoimmuna sjukdom, Crohns, och är idag helt symptom- och medicinfri.

Mia berättar om hur hon hjälpt kroppen att förebygga ohälsa, minska inflammation och optimera förutsättning för läkning. Föreläsningen vänder sig till dig som har inflammation i kroppen, allergier, IBS (magproblem) och autoimmuna sjukdomar men också till dig som är frisk men vill förebygga ohälsa i framtiden eller hitta en hälsosam kosthållning att hålla över tid. Du får inspiration och kunskap om bland annat antiinflammatorisk kost, paleokost, autoimmuna protokollet, lågkolhydratkost samt hur du själv kan påverka din kropp och vardag mot bättre hälsa. Vi guidar dig i kostdjungeln och går igenom vad som faktiskt händer i kroppen när man äter ren, naturlig mat.

Föreläsningen ger dig baskunskaper kring vad som kan vara bra för dig, tips och råd hur du startar din egen hälsoresa, samt förslag på ingredienser och maträtter att laga till vardags. Lär dig om en väg till ett friskare liv genom att ställa om till en hälsosam kosthållning.
 
För vem
Föreläsningen vänder sig till alla så inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial
 
Efter föreläsningen får du med dig kostupplägg på paleokost och det autoimmuna protokollet.

Föreläsare
Mia Vikander är kostrådgivare och hälsocoach med utbildning inom Anatomi och fysiologi med inriktning mot hälsovägledning och driver idag hälsoföretaget Viaventri. Mia är varm förespråkare för en kost fri från gluten, mjölkprodukter, vitt socker och tillsatser. Genom kosten och det Autoimmuna protokollet har hon tagit kontrollen över sin egen autoimmuna sjukdom, Crohns, och är idag helt symptom och medicinfri.

Bra att veta
Du får en kallelse till föreläsningen ca 1-2 veckor innan.

Föreläsningen är ca 1,5 timma lång med 15 min paus. Det kommer finnas tid för en frågestund efter föreläsningen.

Köpt biljett återlöses ej.

Ort

Medborgarskolan Trollhättan

Storgatan 21, Trollhättan

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 350 kr

Summa: 350 kr

Utforska ett ämnesområde