Ort
Norrköping
Startdatum
12 Okt 2024
Tid
10:00-16:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Gerd Lagerbäck
Nummer
44865
Pris
875 kr

Om arrangemanget

Vill du utveckla dig själv och din kreativitet genom att prova på olika kulturuttryck? Då är den här inspirationsdagen i en kreativ verkstad där du får uppleva olika kulturuttryck något för dig! Inga förkunskaper krävs.

Vi kommer att skriva, sjunga, skapa bilder och röra oss till musik på ett kravlöst och frigörande sätt.  Kursen fokuserar på det egna kulturskapandet. Målet är att ge inspiration och väcka lust hos deltagarna för fortsatt eget skapande. 

Utifrån lustfyllda och prestationsfria kulturaktiviteter använder vi leken som verktyg för personlig utveckling, hälsa och välbefinnande. Genom lek och fritt skapande kan vi bli medvetna om inre önskningar och behov, samtidigt som vi stimuleras till att använda fler sinnen samtidigt. Kanske kommer du att upptäcka rum inom dig själv där dörrarna tidigare varit stängda?
Den kreativa förmågan utvecklas och stimuleras i sampel med andra. Vi blir bekräftade och speglade i varandra när vi alla är del i en grupp. I gränslandet mellan fantasi och verklighet tillåts vi experimentera och lekfullt testa olika uttrycksätt. 
Allt är möjligt. Vi inspireras och har roligt tillsammans. Detta är en inspirationsdag där du får möjlighet att upptäcka nya sidor hos dig själv. Välkommen!

Några röster från tidigare deltagare:
Att delta i den här kursen skulle jag beskriva lite som att bli barn på nytt. Skapa och låta fantasin flöda. Att få ha roligt och glömma allt det jobbiga för en stund. /Birgitta 

Det ger nya möjligheter att utforska olika kulturaktiviteter. Skapar gemenskap, fin social samvaro under lättsamma former. Ett sätt att ”kulturleka” med olika kulturaktiviteter.   /Margareta

Att i en tillåtande anda våga prova nya saker och utforska mitt inre med glädje stärker min självkänsla och är kravlöst och lekfullt. /Annika

Upplägg

  • Vi träffas kl.10-16 under en dag på Medborgarskolan i Norrköping. 
  • Ta med något ätbart för pausen, i lokalen finns kylskåp och mikro
  • Kaffe och te ingår i kursavgift. 

Förkunskaper

  • Inga förkunskaper krävs.

Ledare

Kursen hålls av Gerd Lagerbäck, litteraturvetare samt utbildad musik- och skrivarpedagog. Gerd är en erfaren kursledare som har förmåga att inspirera och locka fram kreativiteten hos deltagarna. Hon har jobbat flera år med musik- och skrivarkurser och i projekt inom kultur för hälsa. 

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Förmåner

  • Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Anmälan och kallelse 

Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här.
Uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen.
Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, i så fall kontaktar vi dig.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. 
Invänta därför alltid kallelse senast en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar.
I kallelsen följer information om t ex entréavgifter och material att ta med.
Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Ort

Norrköping Medborgarskolan

Tegelängsgatan 11 B, Norrköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 875 kr

Summa: 875 kr

Relaterade artiklar

Kommunikation

Skrivarkurs för fantasyfans

Älskar du monster och magi och drömmer om att lära dig mer om fantasy, skräck och sci-fi? Kanske till och med skriva en egen berättelse? Gå då en kurs på Medbor...

11 juli 2023
Läs vidare om "Skrivarkurs för fantasyfans"

Utforska ämnesområde