Ort
Västervik
Startdatum
19 Okt 2023
Tid
18:00-21:00
Dag
Torsdag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
41089
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Det här är en skrivarkurs för dig som vill öppna dina kreativa dörrar och få tips och råd om hur du skapar historien som du vill berätta.

Kursledare: Annie Erixon 

Annie är Västerviks egna fantasyförfattare med en bok publicerad och fler planerade. Annies bok "Drakfödd" har fått recensioner som "min nya favoritbok" och "fantastiska miljöbeskrivningar" och "jag slukas av handlingen".

 

Beskrivning av kursen:

En  skrivarkurs en kväll för dig som vill öppna dina kreativa dörrar och få tips och råd om hur du skapar historien som du vill berätta. I kursen kommer vi gå igenom allt ifrån hur du hittar just ditt sätt att skriva på till konkreta tips om uppbyggande av karaktärer, miljöer och handling. Kursen är till för alla, oavsett ambitionsnivå och förkunskaper. Du som deltagare kommer få ta aktiv del i kursen genom diskussioner så ta med dig något att anteckna på och ett öppet sinne (och en bok eller fem) och efter tio veckor kommer du vara på väg mot din skrivdröm. Välkommen!

 

Material: 

Något att anteckna på: block och penna (rekommenderas), dator eller platta/telefon. 

Skönlitterära texter som finns i din bokhylla eller i ditt digitala bibliotek. 

 

Vid frågor kontakta;

Anna Lundgren; anna.lundgren@medborgarskolan.se   010-1575403

Ort

Medborgarskolan Västervik

Folkparksvägen 62, Västervik

Visa på karta

Relaterade artiklar

Kommunikation

Skrivarkurs för fantasyfans

Älskar du monster och magi och drömmer om att lära dig mer om fantasy, skräck och sci-fi? Kanske till och med skriva en egen berättelse? Gå då en kurs på Medbor...

11 juli 2023
Läs vidare om "Skrivarkurs för fantasyfans"

Utforska ämnesområde