Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Ystad
Startdatum
11 Jul 2021
Tid
17:00-19:00
Dag
Söndag
Nummer
53300
Pris
0 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

Sommarteatern i Ystad är tillbaka igen med en ny fängslande familjemusikal! VÄLKOMMEN SOMMAREN 2021.

Sommarteatern i Ystad är tillbaka igen med en ny fängslande familjemusikal!

Sommaren 2021 sätter Sommarteatern i Ystad upp Kung Arthur. Liksom föregående år är föreställningen nyskriven. Sommarteaterns Kung Arthur är en familjemusikal med extra allt. Förvänta dig fantastisk musik, rörande historier, och spännande karaktärer. Allt detta invävt i ett nät av intriger och spänning som tilltalar unga såväl som gamla. ”Kung Arthur” följer numera etablerad tradition att omvandla det gamla till nytt. Familjemusikalen baseras på uråldriga berättelser och skrönor twistade till något sällan skådat. Föreställningen har återigen ett nyskrivet manus av Filip Jönsson, Anna Ståhl, Hilda Ståhl och Hannes Nilsson. Våra låtskrivare Frida Green och Christoffer Zaar återvänder med otroligt bra låtar, som nu är ännu mer invävda i berättelsen.

I 20 år har Sommarteatern i Ystad kämpat för att framföra högklassig underhållning med samhällsaktuella budskap för en publik i alla åldrar. Efter succéår såsom "Herkules" och "Lilla sjöjungfrun" har vi lagt in en extra växel för att säkerställa att alla förväntningar mäts, och överbevisas. Vi kämpar för att producera något som inte kan hittas på annan plats än just vår scen ute i Öja. Det är svårt att beskriva i ord. Det måste helt enkelt upplevas.

Allt i samarbete med Medborgarskolan.

Årets föreställning har premiär den 11/7 och visas sedan fram t.o.m. den 8/8 på angivna dagar och tider.
Se www.sommarteaternystad.com
Som vanligt är det i Åbergs trädgård det händer. Fullt med skrattande, härliga barn och engagerade ungdomar som tillsammans spelar teater under bar himmel i skön miljö.

Biljetter bokas på Sommarteaterns hemsida.
Eller på Ystads Turistbyrå, 0411-57 76 81.
Information: 076-842 33 55.
OBS: Ingen bokning genom Medborgarskolan p.g.a. semestertider.

Biljettpriser och information - se Sommarteaterns hemsida.

Vi tar inte kontokort på plats. Däremot erbjuder vi att betala kontant med swish eller med kort via internet på plats. Det smidigaste är att boka biljetter via internet och betala direkt med kort.

Övriga frågor? Maila oss! info@sommarteaternystad.com

Ort

Åbergs Trädgård

Karlshemsv. 37,, Ystad

Visa på karta

Utforska ett ämnesområde