Ort
Halmstad
Startdatum
6 Feb 2024
Tid
18:00-20:15
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
4 st
Ledare
Eva-Karin Ederlöv
Nummer
40585
Pris
1 195 kr

Om arrangemanget

Har du alltid velat lära dig sticka, men aldrig kommit till skott? Nu är det dags! Den här grundkursen ger dig all kunskap du behöver för att äntligen kunna komma igång med din stickning.

Upplägg
Kursen går en gång varannan vecka. Lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 3x45 minuter per kurstillfälle.   

För vem
Ingen tidigare erfarenhet behövs

Kursledare
Eva-Karin Ederlöv är textillärare sedan många år med stor vana vid att lära ut stickning till nybörjare. Tycker om att lyssna till deltagarnas önskemål och försöka hjälpa dem att nå sina mål.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Du får låna stickor och garn för att kunna lära dig grunderna. Vi tillhandahåller stickor och ett nystan garn till den allra första stickningen. Sedan när du känner att du kan grunderna handlar du det garn och stickor du behöver för nästa stickprojekt.

Kallelse/Faktura
Du får en kallelse till kursen innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken "Kursavgift och betalning" på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Bra att veta
Vi bjuder på kaffe

 

 

 

 

 

 

 

 

Ort

Medborgarskolan Halmstad

Skolgatan 5, Halmstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 195 kr

Summa: 1 195 kr

Relaterade artiklar

Konst och hantverk

Stickning är avkoppling

Årets julklapp 2022 blev det hemstickade plagget men trenden att sticka tog ordentlig fart redan vid pandemins början enligt Camilla. Behovet av att skapa med h...

20 december 2022
Läs vidare om "Stickning är avkoppling"

Utforska ämnesområde