Ort
Lidingö
Startdatum
23 Nov 2024
Tid
10:00-16:00
Dagar
Lör, Sön
Antal tillfällen
2 st
Nummer
56412
Pris
2 250 kr

Om arrangemanget

Lär dig grunderna i att arbeta med skinn och läder. Möjligheterna är många och roliga med detta material. Det finns många olika strukturer som passar för olika saker. Det passar till kläder, smycken eller accessoarer.

Innehåll

Vi går igenom grunderna om skinn och läder och lär oss olika tekniker, till exempel sömnadsteknik, laskning, prägling och flätning. Om du vill kan du fortsätta lära dig teknikerna mer noggrant eller sy något efter eget önskemål. Du kan hinna med mindre saker som armband, bälte, fodral med mera eller få handledning i ett lite större projekt.

Upplägg

Kursen hålls lördag-söndag 23-24 november kl 10.00-16.00.

Förkunskaper

Den här kursen vänder sig både till dig som är nybörjare och till dig som provat på tidigare.

Kursledare

Helena Engström har under många år arbetat som möbeltapetserare i skinn och driver sitt företag i Stockholm. Helena arbetar också med de flesta naturmaterial för att ge kvalitet och känsla, helt i skinn eller som detaljer.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Kostnad för material tillkommer, du kan köpa material på plats eller ta med eget.

Bra att veta

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Ort

Medborgarskolan Lidingö

Stockholmsvägen 62, Lidingö

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 250 kr

Summa: 2 250 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde