Ort
Lund
Startdatum
8 Sep 2024
Tid
13:00-16:00
Dag
Söndag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Gustav Holmquist
Nummer
69720
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Detta är återsamling för dig som gick grundkurs i fotografering i juni eller har grundkunskaper i fotografering och vill lära dig grunderna i bildredigering.

Vi går igenom grundreglerna i bildkomposition och varför en del bilder blir bättre än andra, för att sortera de bilder som du tagit under sommaren. Sedan får du lära dig grunderna i bildredigering. I små arbetsgrupper övar vi på de olika momenten.

Under Kulturnatten i Lund den 21 september kommer du sedan få möjligheten att ställa ut bilder i en konst- och fotoutställning. 

När och var:
Halvdags-workshop den 8 september, 13:00-16:00.

Vi håller till i Medborgarskolans lokaler på Bangatan 6 i Lund, mitt emot centralstationen. 

Material
Glöm inte att ta med dig de bilder som du har tagit under sommaren. 

För vem?
För dig som är mellan 12-18 år och har deltagit i foto-kursen i juni eller har en grundkunskap i fotografering. 

Anmälan
När kursen fått tillräckligt med anmälningar får du en kallelse via e-post. 

  • Anmälan är bindande
  • Kursens startdatum är preliminärt
  • Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen

Ledare
Våra ledare har relevanta ämneskunskaper och erfarenhet av att leda studiecirkel. Ledaren genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete.

Detta är folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Ort

Medborgarskolan

Bangatan 6, Lund

Visa på karta

Utforska ämnesområde