Ort
Kungsbacka
Startdatum
12 Apr 2023
Tid
18:00-20:15
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Cecilia Brock
Nummer
31272
Pris
1 395 kr

Om arrangemanget

Låt oss hjälpa dig att bli en duktig fotograf och föreviga alla dina speciella ögonblick. Ta chansen att lära dig mer om din systemkamera och vad den kan göra. Med lite kunskap och övning kan du få ut det mesta av din kamera och skapa fantastiska minnen att njuta av i framtiden.

Innehåll
I den här kursen lär du dig att använda din systemkameras funktioner och kommer att öva på att ta kreativa bilder. Du kommer att lära dig om alla knappar och inställningar, bildkomposition, bländare och slutartid, vinklar och ljus, samt vitbalans och ISO. Du kommer att få enklare fotouppgifter att utföra mellan kurstillfällena och diskutera tillsammans med andra deltagare.

För vem
Detta är en grundkurs och du behöver inte ha några förkunskaper för att delta.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundkurs och erbjuds kontinuerlig möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Var noga med att ha din systemkamera laddad och ta gärna med dig instruktionsboken, den kan vara ett bra stöd.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.
Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Ort

Medborgarskolan Kungsbacka

Kabelgatan 9, Kungsbacka

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 395 kr

Summa: 1 395 kr

Utforska ämnesområde