Ort
Örebro
Startdatum
18 Jun 2022
Tid
13:00-17:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Frank Phoenix
Nummer
54438
Pris
575 kr

Om arrangemanget

Jonglering är bra för både kroppen och hjärnan, alla borde jonglera! Är möjligtvis en banan bra att jonglera med? Eller är det bättre på att satsa på apelsiner? Tillsammans lär vi oss och utforskar jonglering med magikern och jonglören Frank Phoenix

Innehåll
Deltagarna får en genomgång av de olika jongleringsteknikerna som finns samt en presentation av det som erbjuds. Därefter börjar vi öva med tre bollar och går succesivt vidare med individuell feedback för att sedan få prova på andra tekniker fritt. Genom roliga och olika övningar släpps dina egna kreativa resurser och idéer fram. Målet är att alla kan jonglera efter kursens avslut.

Upplägg
Vi träffas under ett tillfälle kl 13:00 - 17:00.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs!

Kursledare
Vår kursledare Frank är utbildad pedagog med examen från Örebro Universitet. När han inte håller workshops i jonglering hos oss så uppträder han som magiker och jonglör under artistnamnet Frank Phoenix. Vill du veta mer? Besök hans hemsida www.frank-entertainment.se
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har återkommande dans- och teaterkurser, kika in i vårt stora utbud.

Bra att veta
Tänk på att ha rörliga och bekväma kläder. Håll koll på datumet, det kan ändras beroende på smittläget och restriktioner.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Örebro Fredsgatan 14

Fredsgatan 14, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 575 kr

Summa: 575 kr

Utforska ett ämnesområde