Låt dansen inspirera dig
Kurs

Lär dig jonglera 8-14 år Höstlovskul

Ort
Örebro
Startdatum
18 Jun 2022
Tid
09:00-12:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Frank Phoenix
Nummer
54434
Pris
550 kr

Om arrangemanget

Visst vill man jonglera! Är möjligtvis en banan bra att jonglera med? Eller är det bättre på att satsa på apelsiner? var med på en 3 timmars workshop där magikern och jonglören Frank Phoenix lär dig grunderna i jongleringens konst.

Innehåll
Deltagarna får en genomgång av de olika jongleringsteknikerna som finns samt en presentation av det som erbjuds. Därefter börjar vi öva med tre bollar och går succesivt vidare med individuell feedback för att sedan få prova på andra tekniker fritt. Genom roliga och olika övningar släpps dina egna kreativa resurser och idéer fram. Målet är att alla kan jonglera efter kursens avslut.

Upplägg
Vi träffas under ett tillfälle 9.00 - 12.00


Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs!

Kursledare
Vår kursledare Frank är utbildad pedagog med examen från Örebro Universitet. När han inte håller workshops i jonglering hos oss så uppträder han som magiker och jonglör under artistnamnet Frank Phoenix. Vill du veta mer? Besök hans hemsida www.frank-entertainment.se
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har återkommande dans- och teaterkurser, kika in i vårt stora utbud.

Bra att veta
Tänk på att ha rörliga och bekväma kläder. Håll koll på datumet, det kan ändras beroende på smittläget och restriktioner.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Örebro Fredsgatan 14

Fredsgatan 14, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 550 kr

Summa: 550 kr

Utforska ett ämnesområde