Ort
Göteborg
Startdatum
21 Feb 2023
Tid
18:00-19:30
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
3 st
Nummer
28711
Pris
995 kr

Om arrangemanget

Välkommen att komma och utforska dina stressvanor med mig i vår i denna kurs på 3 tillfällen. Du får verktyg för att kunna jobba dig mot en lägre stressnivå i din vardag.

Innehåll
Utforska dina stressvanor med mig i vår i denna kurs på 3 tillfällen. Här går vi igenom vad stress gör med oss, vad som är skadligt och inte samt vad du kan göra för att bryta negativa mönster. Du får verktyg för att kunna jobba dig mot en lägre stressnivå i din vardag. I kursen ingår några övningar, tillfällen att dela erfarenheter (om man önskar) samt grundläggande teori kring stress och lästips för dig som vill djupdyka ytterligare i ämnet.

Kursen består av 3 tillfällen 21-28 februari och 7 mars.

Du behöver inga förkunskaper utan är välkommen precis som du är. Första tillfället pratar vi om ”begreppet stress”, andra tillfället fokuserar vi på "nervsystem och andning” och tredje tillfället knyter vi ihop säcken med att ”förebygga negativ stress”.


Kursledare
Josefine Brohammer är utbildad Diplomerad Avspännings och Stresspedagog med kognitiv inriktning samt Yogalärare. Hon har en bakgrund som civilekonom men efter egen erfarenhet av stressproblematik valde hon att sadla om och arbetar idag med stresshantering genom sitt eget företag Loftås Hälsostudio. Via studion erbjuder hon bland annat coaching, föreläsningar, yoga och avspänningsmassage. 

Josefine är en positiv och kreativ person som har ett genuint intresse och ett stort engagemang i dem hon arbetar med. Den egna erfarenheten av negativ stress ser hon idag som en tillgång då det gör att hon kan ha en ännu större förståelse för dem hon möter i sitt yrke. 

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling

Bra att veta
Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning via ActiWay eller Min Friskvård/ePassi kan användas på denna kurs. Skriv i meddelanderutan vid anmälan om det är aktuellt för din bokning.

Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum skickat till dig innan kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid anmälan att du önskar delbetala.

 

 

 

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 995 kr

Summa: 995 kr

Utforska ämnesområde