Kvinna sitter i soffa och använder en dator
Distanskurs

Lär dig om ChatGPT, artificell intelligens (AI)!

Ort
Distans
Startdatum
10 Okt 2023
Tid
18:00-19:30
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
5 st
Nummer
41613
Pris
1 200 kr

Om arrangemanget

Få en praktisk förståelse för hur ChatGPT (AI) kan användas i vardagen på ett smart och effektivt sätt i denna ledarledda distanskurs!

Nu har du chansen att vara med på denna spännande och ledarledda distanskurs som tar AI (Artificell intelligens) till ett praktiskt handfast hjälpmedel. Kursen är inriktad på ett praktiskt "Gör-det-själv"-arbete med ChatGPT. Vi lär oss skapa egna resplaner, recept, skrivinspiration, kost- och träningsprogram, allt med stöd av ChatGPT.

För vem
Kursen är lämplig för dig som är intresserad av teknologi och vill förstå hur AI kan integreras i ditt dagliga liv. Inga förkunskaper i programmering eller teknik krävs.

Kursledare
Göran Hjertman har varit IT konsult under många år och en mycket erfaren solution architect med lång erfarenhet av arbete med solution architect på IKEA inom supply chain området. Göran har under flera år arbetat nära tillsammans med erfarna IT-arkitekter på IKEA och under ett par år arbetade han som lärare i databaser och informatic på Växjö universitet. 

Kursmaterial
Smartphone eller en bärbar dator med internetuppkoppling behövs för att delta i kursen. 
App ChatGPT är idag avgiftsfritt att använda men det finns även betallösningar för konto som inte ingår i kursen. App ChatGPT installeras med hjälp av ledaren för den som vill.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen innan kursstart. 
Vi reserverar oss för att vid för få anmälda deltagare kan kursen komma att flyttas fram eller ställas in men vi kontaktar dig alltid innan förändring och du har då rätt att avboka din plats kostnadsfritt. 

Har du frågor eller funderingar ang kursen, kontakta verksamhetsutvecklare Erika Gitselova
erika.gitselova@medborgarskolan.se


Pris

Deltagaravgift: 1 200 kr

Summa: 1 200 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde