Location
Danderyd
Start date
12 Sep 2024
Time
14:00-16:15
Day
Thursday
Occasions
1 st
Arr nr
56660
Price
0 kr

About event

Vill du lära dig att skriva ett starkt CV? Delta i vår CV-workshop! Vi visar hur du skriver ett professionellt CV och vad som är viktigt att tänka på. Anmäl dig nu och öka dina chanser på arbetsmarknaden!

Upplägg

I vår CV-workshop, som är den tredje delen i vår workshopserie inom arbetsmarknadens möjligheter, får du praktiska verktyg och kunskaper för att skapa ett professionellt CV som kan hjälpa till att öppna dörrar på arbetsmarknaden. Vi går igenom grunderna för att skriva ett CV, vad som ska ingå, och hur du strukturerar det på ett tydligt sätt. Du får insikt i vad arbetsgivare letar efter, hur du anpassar ditt CV för olika jobb och branscher, samt undviker vanliga misstag. Vi hjälper dig också att översätta ditt CV till svenska på ett korrekt och professionellt sätt, och lär dig svenska uttryck och termer som används i arbetslivet. Workshopen består av teoretiska genomgångar och praktiska övningar. Anmäl dig nu och förbättra ditt CV!

Praktisk Information

Mötesplats: Danderyds bibliotek

Datum: 12 september kl 14.00-16.15

Kostnad: Gratis

Förkunskaper

Inga förkunskaper förutom nyfikenhet och intresse av att komma in på svenska arbetsmarknaden!

Kursledare

Mats Wide kommer leda denna serie av workshop inom arbetsmarknad, CV och personligt brev.

Anmälan om du har samordningsnummer eller svenskt personnummer

Om du har ett LMA-nummer kan du anmäla dig via vår hemsida. För deltagare med svenskt personnummer eller samordningsnummer, vänligen maila ditt personnummer eller samordningsnummer, fullständiga namn, adress, telefonnummer och e-postadress till folkbildning@medborgarskolanstockholm.se 

Intyg
Ett intyg kan utfärdas på att du har deltagit i workshopen.

 

Denna workshop arrangeras i samarbete med Danderyd kommun och Röda Korset. 

Event place

Danderyds bibliotek

Mörbygårdsvägen 4, Danderyd

Show on map

Utforska ämnesområde