Dansgrupp står och tittar rakt fram
Kurs

Latininspirerad JAZZ 7-9 år med Pauline

Ort
Vetlanda
Startdatum
24 Jan 2023
Tid
18:00-19:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
14 st
Nummer
32460
Pris
1 250 kr

Om arrangemanget

En danskurs hos oss innehåller rytmik, musiktolkning, rörelseglädje med dansteknik och koreografi.

 

 

Välkomna att gå en kurs på Medborgarskolan i Vetlanda!

En danskurs hos oss innehåller rytmik, musiktolkning, rörelseglädje med dansteknik och koreografi. Denna kursen leds av en rutinerad dansledare som dansar 10-dans. Hon lär ut Jazz dans i alla grunder och med sin erfarenhet livar upp jazzen som latininspirerad.

KURSINNEHÅLL

Kursen innehåller många olika dansövningar som rytmik, takt, rörelse, kropp och rumsuppfattning. Vi har som mål att lära oss en koreografi som är färdig i slutet av terminen och som koreograferas av kursledaren.

KURSLEDARE

Pauline Sandwall

KURSMATERIAL

  • Du dansar i bekväma kläder du trivs i.
  • Vi rekommenderar att du dansar i inneskor.
  • Ta gärna med dig vattenflaska till Dansklassen.

BRA ATT VETA

Danslektionerna hålls i Medborgarskolans danslokal på Kyrkogatan 20 i Vetlanda. Kom ombytt till danslektionen för dusch och omklädningsrum finns tyvärr inte.

När dansklassen är startklar skickas kallelse och faktura ut till uppgiven adress. Se till att vid anmälan alltid uppge mail och mobilnummer så vi kan få ut viktig information till dig om så skulle behövas. Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället.

Medborgarskolan Vetlanda Dansverksamhets huvudmål är att få våra deltagare att må bra med rörelse och dans till dagens musik. Hos oss blir ditt intresse till kunskap. Att dansa kan vara ett bra sätt att lära känna sin egen kropp, men även en fantastisk fysisk motionsform.

 

Ort

Medborgarskolan Vetlanda

Kyrkogatan 20, Vetlanda

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 250 kr

Summa: 1 250 kr

Utforska ämnesområde