Ort
Karlstad
Startdatum
28 Okt 2024
Tid
10:00-12:30
Dagar
Mån-Tors
Antal tillfällen
4 st
Ledare
Olga Karlsson
Nummer
82125
Pris
1 350 kr

Om arrangemanget

Häng med på en fantasifull kurs fylld med inspiration och sprakande färger. Ingen ska behöva vara rädd att prova! Här släpper vi loss kreativiteten ordentligt. Med fantasi och skaparglädje målar vi i både olja, akryl och akvarell. Kurs är under sportlovet för barn 8-13 år.

Innehåll
Detta är en nybörjarkurs i målning där fokus ligger på:
- praktiska övningar
- grunder i måleri
- penselteknik

Upplägg
Kursen går under höstlovet måndag 28/10 till torsdag 31/10 kl. 10:00-12:30 varje dag. Vi bjuder på frukt alla dagar. 

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs.

Kursledare
Kilskonstnären Olga Karlsson är en mycket uppskattad kursledare med många års erfarenhet av att hålla kurser i måleri i olika medier som akvarell, olja och akryl.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Allt kursmaterial ingår

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan har du en del förmåner du kan använda, exempelvis 6 procent rabatt hos Bokus och 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln. Mer om våra förmåner.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har stort utbud av kurser inom ateljé och hantverk, läs mer på www.medborgarskolan.se  eller kontakta oss så försöker vi hjälpa dig att hitta något som passar.

Bra att veta
Kom i oömma kläder. Kursen hålls i vår Ateljé på Vasagatan 8 i Karlstad.

Hos oss på Medborgarskolan är alla deltagare och ledare försäkrade under aktiviteten/kursen samt till och från aktiviteten/kursen. Lär mer på Olycksfallsförsäkring | Medborgarskolan

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Herrhagen

Vasagatan 8, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 350 kr

Summa: 1 350 kr

Utforska ämnesområde