Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Dansgrupp står och tittar rakt fram
Kurs

Linedance, fortsättare, prova på!

Ort
Kungsbacka
Startdatum
4 Feb 2021
Tid
18:00-19:00
Dag
Torsdag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Bodil Dönges
Nummer
84365
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Linedance är en dansform för alla åldrar där man inte behöver någon danspartner. Alla dansare står i rader och där av namnet. Trots det så bjuder dansen på både glädje och samhörighet. Häng med i takterna och gemenskapen - Alla kan dansa linedance!

Innehåll
Denna kväll erbjuds ett prova på tillfälle där vi lär oss att dansa linedance. Perfekt för dig som är intresserad men som inte riktigt vet om du vill gå en hel kurs. Kom och prova på dansen, träffa kursledaren och andra intresserade deltagare. Vi lovar en härlig och trevlig timme i linedanceanda!

Upplägg
Vi träffas under 60 minuter och provar på dansen. Kursledaren informerar om aktuella kursstarter som man kan anmäla sig till.

Förkunskaper
Detta prova på-tillfället riktar sig främst till dig som gått nybörjarkursen och vill prova på fortsättningskursen.

Kursledare
Bodil Dönges som är certifierad linedanceinstruktör är en engagerad och omtyckt kursledare som har många års erfarenhet av att leda kurser i linedance. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Ta med bekväma skor och en vattenflaska.

Bra att veta
Till kursen som följer kan du använda ditt friskvårdsbidrag, friskvårdskuponger eller Actiway.

För att kvällen ska kunna genomföras på ett så säkert sätt som möjligt så har vi begränsat maxantalet deltagare och märkt upp platser på golvet för att underlätta för alla att hålla avstånd. Det är därför väldigt viktigt att man anmäler sig i förväg och inte dyker upp oannonserad.

Du får en kallelse med definitivt startdatum cirka en vecka före utsatt startdatum.

Ort

Medborgarskolan Kungsbacka

Kabelgatan 9, Kungsbacka

Visa på karta

Utforska ett ämnesområde