Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Halmstad
Startdatum
9 Mar 2021
Tid
19:10-20:40
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Aleksandar Bencic
Nummer
84605
Pris
950 kr

Om arrangemanget

Linedance är en dansform för alla åldrar där man inte behöver någon danspartner. Alla dansare står i rader och där av namnet. Dansen bjuder på både glädje och samhörighet. Kursen vänder sig främst till dig som är nybörjare. Häng med i takterna och gemenskapen - Alla kan dansa linedance!

Innehål
På kursen dansar vi till all slags musik och lär oss olika stegkombinationer på grundnivå. Max 12 deltagare så att vi kan hålla avstånd till varandra.

För vem
Denna danskurs riktar sig till nybörjare så du behöver inte ha dansat tidigare.

Kursledare
Aleksandar började dansa 2005 och har sedan dess varit mycket aktiv på dansgolvet. Förutom alla kurser han gått så har han även deltagit i en del workshops utomlands med kända koreografer från linedancevärlden. Hans måtto är att övning ger färdighet. Att dansa linedance har varit Aleksandars främsta hobby de senaste åren och han har undervisat i linedance sedan våren 2008.

Medborgarskolans kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Ta med rena och bekväma skor och en vattenflaska.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca en vecka innan kursstart, denna kommer i första hand till din mailadress som du anger vid bokningen (ta för vana att även titta i skräpposten så att kallelsen inte hamnat där). Du får även ett SMS skickat till dig så kontrollera extra noga att ditt mobilnr stämmer.

Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning via ActiWay eller Min Friskvård/ePassi kan användas på denna kurs.

 

Ort

Medborgarskolan Halmstad

Söndrumsvägen 35, Halmstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 950 kr

Summa: 950 kr

Utforska ett ämnesområde