Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Halmstad
Startdatum
1 Mar 2021
Tid
17:15-18:00
Dag
Måndag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Åsa Gustafsson
Nummer
84715
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Linedance är en dansform för alla åldrar där man inte behöver någon danspartner. Alla dansare står i rader och där av namnet. Trots det så bjuder dansen på både glädje och samhörighet. Häng med i takterna och gemenskapen - Alla kan dansa linedance!

Innehåll
Denna kväll erbjuds ett prova på-tillfälle där vi lär oss att dansa linedance. Perfekt för dig som är nybörjare och intresserad men som inte riktigt vet om du vill gå en hel kurs. Kom och prova på dansen, träffa kursledaren och andra intresserade deltagare. Vi lovar en härlig och trevlig timme i linedanceanda!

Vi träffas i 45 minuter (en studietimme) under en kväll och provar på dansen. Kursen är kostnadsfri MEN debiteras med 100 kr om man uteblir från en bokad plats då det är begränsat med antal platser.

För vem
Detta prova på-tillfället riktar sig till nybörjare så du behöver inte ha dansat tidigare.

Kursledare
Medborgarskolans kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Ta med bekväma skor och en vattenflaska.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning via ActiWay eller Min Friskvård/ePassi kananvändas på denna kurs.

Ort

Medborgarskolan Halmstad

Söndrumsvägen 35, Halmstad

Visa på karta

Utforska ett ämnesområde