Ort
Halmstad
Startdatum
16 Jan 2023
Tid
19:10-20:40
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Aleksandar Bencic
Nummer
27883
Pris
1 195 kr

Om arrangemanget

Linedance på nivå advanced, den högsta nivån inom linedance. Här krävs det mycket av dig som dansare, både tid, erfarenhet och stort intresse.

Innehåll
På kursen dansar vi till all slags musik. Vi lär oss svårare dagsaktuella danser. Eftersom att kursen går snabbt fram rekommenderar vi att man för denna kurs tränar hemma mellan kurstillfällena.

För vem
Denna danskurs riktar sig till dig som har dansat i många år eller har dansat på denna nivå tidigare. Danserna är oftast på nivå advanced, den högsta nivån inom linedance som har en hel del arm- och kroppsrörelser i danserna (alltså inte bara fotarbete).

Kursledare
Aleksandar började dansa 2005 och har sedan dess varit mycket aktiv på dansgolvet. Förutom alla kurser han gått så har han även deltagit i en del workshops utomlands med kända koreografer från linedancevärlden. Hans måtto är att övning ger färdighet och han dansar så ofta han hinner, även när han är på resande fot. Att dansa linedance har varit Aleksandar främsta hobby de senaste åren och han har undervisat i linedance sedan våren 2008.

Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Stegbeskrivningar finns att hämta på internet eller få kopierade mot ett självkostnadspris.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör på www.medborgarskolan.se/allmanna-villkor

Friskvårdsbidrag gäller på denna kursen!

Ort

Kulturhuset Najaden

Fiskaregatan 21, Halmstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 195 kr

Summa: 1 195 kr

Utforska ämnesområde