Ort
Göteborg
Startdatum
13 Apr 2024
Tid
17:30-20:30
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Kristina Eriksson
Nummer
39382
Pris
1 295 kr

Om arrangemanget

Svårt att komma på bra mysmat? Äter du samma mat varje lördag? På den här kursen lagar ni mat tillsammans och får samtidigt tips på bra mysmat.

Innehåll
Kom och laga lördagsmys! Vi lagar en huvudrätt och en efterrätt som både föräldrar och barn gillar. När maten är klar äter vi tillsammans. Tag gärna med dig matlådor till eventuella rester.

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Kristina är utbildad hem- och konsumentkunskapslärare men har de senaste 20 åren frilansat som matskribent och kokboksförfattare. Hon gör recept i veckotidningar och månadstidningar och har gjort 23 kokböcker. Kristina vill inspirera till mer matlagning och sprida matglädje. Hon vill dela med sig av både nya smakupplevelser och påminna oss om matminnen från förr, hon vill visa på hur enkelt det kan vara att laga god mat!
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Alla ingredienser ingår.

Bra att veta
Kurspriset gäller för en vuxen och ett medföljande barn i ålder 7-15 år. Vid anmälan anmäl den vuxne och skriv barnets fulla personnummer och för- och efternamn i meddelanderutan.

Tag gärna med matlådor.

Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Start datum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner
Vill du delbetala, skriv detta i meddelanderutan vid anmälan.

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 295 kr

Summa: 1 295 kr

Utforska ämnesområde