Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Magdans nybörjare/fortsättning

Ort
Karlstad
Startdatum
2 Feb 2020
Tid
13:15-14:15
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
43201
Pris
1 350 kr

Om arrangemanget

Lär dig dansa magdans! Magdans är en del av den orientaliska dansen där tekniken utgörs av isolationer och accenturenande av olika kroppsdelar blandat med mjuka rörelser som resulterar i ett vackert flöde. På lektionerna vill vi att du ska få känna dansglädje!

Innehåll
På danslektionerna kommer vi att blanda den klassiska magdansens mjuka och isolerande rörelser med steg från orientalisk folklore samt med steg lånade från de klassiska stilarna. På lektionerna vill vår dansledare Tara förmedla en god teknisk och musikalisk grund och det viktigaste av allt är att få känna dansglädje!

Upplägg
1 tillfälle per vecka, 60 min per tillfälle.

Förkunskaper
Vi går igenom grunderna så du behöver inte några förkunskaper

Kursledare

Linnea har nio års bakgrund inom orientalisk dans och har dansat för olika lärare i Göteborg, Stockholm och Karlstad. Linnea lägger stor vikt vid teknik, personligt uttryck och dansglädje.

Utöver orientalisk dans har Linnea dansat andra stilar så som modernt, street och jazz. Hon har även varit dansare i Spinns ungdomskompani för funktionsvarierade dansare. Till vardags doktorerar Linnea på Karlstad Universitet. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.


Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Tips på vidareutveckling
För den som vill dansa ännu mer erbjuder vi fler kurser i just dans vid Medborgarskolan.

Bra att veta
Ta gärna med en vattenflaska. Var ombytt och klar direkt då lokalen saknar omklädningsrum och dusch. Parkering finns längs med gatorna på Herrhagen.

Vi reserverar oss för prisändringar.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Karlstad Herrhagen

Vasagatan 8, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 350 kr

Summa: 1 350 kr

Utforska ett ämnesområde